Top
o

Udhetime 2023

Zbulo udhetimet ne grup

Udhetimet e programuara per 2023

Sharm el Sheikh

26 Janar - 2 Shkurt

Fluturimi + Hotel All inclusive

Udhetimi do te behet ne grup, 35-45 vjec. Ekskursionet do te prenotohen ne vend! Ky udhetim eshte per te gjithe ata qe kane deshiren per te udhetuuar, kurioz, jo dembela dhe absolutisht nuk eshte udhetim lluksi por argetimi. Qendrimi 7 nete 8 dite

Zanzibar

Prill

Fluturimi + Hotel All inclusive

Udhetimi do te behet ne grup, 35-45 vjec. Ekskursionet do te prenotohen ne vend! Ky udhetim eshte per te gjithe ata qe kane deshiren per te udhetuuar, kurioz, jo dembela dhe absolutisht nuk eshte udhetim lluksi por argetimi.

Indonezi

Maj-Qershor

Hotelet dhe spostimet ne avion jane te perfshire

Udhetimmi ne Indonezi do te jete te pakten 3 jave. Udhetimi do te behet ne grup, 35-45 vjec. Ekskursionet do te prenotohen ne vend! Ky udhetim eshte per te gjithe ata qe kane deshiren per te udhetuuar, kurioz, jo dembela dhe absolutisht nuk eshte udhetim lluksi por argetimi. Grupi nuuk do te jete me shume se 20 veta! Prenotimet do te mbyllen ne shkurt.

DUBAI

Mars

Fluturimi + Hotel All inclusive

Udhetimi do te behet ne grup, 35-45 vjec. Ky udhetim eshte per te gjithe ata qe kane deshiren per te udhetuuar, kurioz, jo dembela dhe absolutisht nuk eshte udhetim lluksi por argetimi. Qendrimi 3 nete 4 dite.